Χαρίστε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στα παιδιά σας, ΔΩΡΕΑΝ!

DWREAN3Εκμεταλλευτείτε τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για δωρεάν κατασκήνωση ή/και ενημερωθείτε αν ανήκετε σε εταιρεία ή φορέα που παρέχουν στους υπαλλήλους τους δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά τους.

Εταιρίες & Φορείς που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση στα παιδιά των υπαλλήλων τους:

ΟΣΥ Α.Ε. (Πρωην ΗΛΠΑΠ και ΕΘΕΛ), ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (πρώην Αττικό Μετρό και ΤΡΑΜ), ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού) Ελληνικά Πετρέλαια, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.,ΟΛΜΕ. 

Ασφαλιστικοί Φορείς:

Μηχανικών & ΕΔΕ (ΤΣΜΕΔΕ), Υγειονομικών (ΤΣΑΥ), Δικηγόρων Επαρχιών & Δικαστικών Επιμελητών (ΤΥΔΕ-ΤΠΔΕ), Τραπεζιτικών υπαλλήλων (ΤΑΠΤΠΓΑΕ Ταμείο Ασθενείας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως-Γενικής-Αμερ.Εξπρές), ΚΑΠ-ΔΕΗ, ΤΑΠ-ΟΤΕ, Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), Δημοτικοί Υπάλληλοι (ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ), Ταμείο Μετάλλου (ΤΑ.Π.Ε.Μ.)

Οι γονείς πριν εγγραφούν μέσω του φορέα τους, πρέπει να κάνουν τηλεφωνική κράτηση στην κατασκήνωση.

Οι γονείς υποχρεούνται κατά την παράδοση του παιδιού τους στο λεωφορείο ή την κατασκήνωση να προσκομίζουν τα παρακάτω έγγραφα:

 • Κάρτα κατασκηνωτή, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ασφαλισμένο γονέα, σφραγισμένη από το Ταμείο, μαζί με πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.
 • Υπεύθυνη δήλωση προσέλευσης, αφού έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ασφαλισμένο γονέα.
 • Ιατρικό δελτίο κατασκηνωτή, συμπληρωμένο με το πλήρες ιατρικό ιστορικό του παιδιού και υπογεγραμμένο. Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα υγείας, θα πρέπει να ενημερώνετε ο γιατρός της κατασκήνωσης.
 • Κατά την αποχώρηση του παιδιού από την κατασκήνωση, προσκομίζεται η Υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον γονέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κατασκήνωση μας.

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους και μισθωτούς 2018

DVREAN 1Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άνεργοι και μισθωτοί με παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για τουλάχιστον 4 μήνες.
 • Άνεργοι, οι οποίοι έλαβαν επίδομα από τον ΟΑΕΔ για τουλάχιστον 50 ημέρες κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
 • Εργαζόμενοι, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (ΙΚΑ ΕΤΑΜ) που έχουν τουλάχιστον 50 ημερομίσθια κατά το προηγούμενο έτος.
 • Εργαζόμενες με σχέση εξαρτημένης εργασίας που έλαβαν άδεια ή επίδομα μητρότητας τουλάχιστον 50 ημερών κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
 • Όλες οι παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων, θα πρέπει να έχουν δηλωμένο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα για το έτος 2017 χαμηλότερο των 26.000,00 ευρώ.

Πληροφορίες:

DVREANΤα παιδιά των δικαιούχων θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1 Ιανουαρίου 2002 έως 14 Ιουνίου 2012.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2018 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 ενώ η περίοδος εγγραφών στο πρόγραμμα θα διαρκέσει από αρχές Μαρτίου ως και τέλη Απριλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι αρκετές χιλιάδες και η διάρκεια φιλοξενίας είναι έως και 15 συνεχόμενες ημέρες.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν από ενδιαφερόμενους που:

 • Έχουν ήδη κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
 • Είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και έχουν κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet, όποτε τον κωδικό πρόσβασης στον ΟΑΕΔ μπορούν να τον λάβουν ηλεκτρονικά.
 • Οι ενδιαφερόμενοι που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν την αίτηση τους, θα πρέπει οπωσδήποτε  και άμεσα να πάνε στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ της περιοχής τους για να λάβουν κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.