ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Χαρίστε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στα παιδιά σας, ΔΩΡΕΑΝ!

Εκμεταλλευτείτε τα προγράμματα του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για δωρεάν κατασκήνωση ή/και ενημερωθείτε αν ανήκετε σε εταιρεία ή φορέα που παρέχουν στους υπαλλήλους τους δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά τους.


Εταιρίες & Φορείς που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση στα παιδιά των υπαλλήλων τους:

ΟΣΥ Α.Ε. (Πρωην ΗΛΠΑΠ και ΕΘΕΛ), ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (πρώην Αττικό Μετρό και ΤΡΑΜ), Γενικό Επιτελείο Ναυτικού) Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.,ΟΛΜΕ.

Ασφαλιστικοί Φορείς:

Μηχανικών & ΕΔΕ (ΤΣΜΕΔΕ), ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Υγειονομικών (ΤΣΑΥ), Δικηγόρων Επαρχιών & Δικαστικών Επιμελητών (ΤΥΔΕ-ΤΠΔΕ), Τραπεζιτικών υπαλλήλων (ΤΑΠΤΠΓΑΕ Ταμείο Ασθενείας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως-Γενικής-Αμερ.Εξπρές), ΚΑΠ-ΔΕΗ, ΤΑΠ-ΟΤΕ, Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), Δημοτικοί Υπάλληλοι (ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ), Ταμείο Μετάλλου (ΤΑ.Π.Ε.Μ.) κ.λ.π.


Οι γονείς πριν εγγραφούν μέσω του φορέα τους, πρέπει να κάνουν τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση στην κατασκήνωση και υποχρεούνται κατά την παράδοση του παιδιού τους στην κατασκήνωση να προσκομίζουν τα παρακάτω έγγραφα:

  • Κάρτα κατασκηνωτή, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ασφαλισμένο γονέα, σφραγισμένη από το Ταμείο, μαζί με πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.
  • Υπεύθυνη δήλωση προσέλευσης, αφού έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ασφαλισμένο γονέα.
  • Ιατρικό δελτίο κατασκηνωτή, συμπληρωμένο με το πλήρες ιατρικό ιστορικό του παιδιού και υπογεγραμμένο. Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα υγείας, θα πρέπει να ενημερώνετε ο γιατρός της κατασκήνωσης.
  • Κατά την αποχώρηση του παιδιού από την κατασκήνωση, προσκομίζεται η Υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον γονέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κατασκήνωση μας.Πρόγραμμα ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για ανέργους και μισθωτούς

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άνεργοι και μισθωτοί με παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για τουλάχιστον 4 μήνες.
  • Άνεργοι, οι οποίοι έλαβαν επίδομα από το ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για τουλάχιστον 50 ημέρες κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
  • Εργαζόμενοι, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (ΙΚΑ ΕΤΑΜ) που έχουν τουλάχιστον 50 ημερομίσθια κατά το προηγούμενο έτος.
  • Εργαζόμενες με σχέση εξαρτημένης εργασίας που έλαβαν άδεια ή επίδομα μητρότητας τουλάχιστον 50 ημερών κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
  • Όλες οι παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων, θα πρέπει να έχουν δηλωμένο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα για το προηγούμενο έτος χαμηλότερο των 30.000,00 ευρώ.

Εγγραφές

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και ζήστε μια μοναδική περιπέτεια στην χώρα της ελευθερίας…

Εγγραφή
Τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης για τον Covid 19