ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Πρώτη φορά κατασκηνωτής; Μην ανησυχείτε

Πρώτη φορά κατασκηνωτής; Αποχωρίζεστε για πρώτη φορά το παιδί σας; Μην ανησυχείτε. Αυτό το καλοκαίρι θα του χαρίσετε μια μοναδική εμπειρία. Μια υπέροχη περιπέτεια που θα τον/την συντροφεύει σε όλη του τη ζωή.


Κάθε μικρός κατασκηνωτής καλείται για πρώτη ίσως φορά να βιώσει αυτή την εμπειρία μόνος του, χωρίς εσάς. Γι αυτό και η δική σας συνδρομή στο να προσαρμοστεί στο ολοκαίνουργιο αυτό περιβάλλον είναι καθοριστική και οδηγεί σε ένα αξέχαστο δημιουργικό καλοκαίρι.


Ελάτε να μας επισκεφθείτε και να μας γνωρίσετε στη κατασκήνωση, πριν την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων για να λύσουμε κάθε σας απορία. Συνειδητοποιείστε ότι αποχωρίζεστε το παιδί σας για λίγο και ότι το εμπιστεύεστε σε ανθρώπους υπεύθυνους και που οι ίδιοι είναι γονείς.


Ετοιμάστε μαζί τα πράγματα του και μιλήστε του για τους νέους φίλους, τα παιχνίδια, τις δραστηριότητες που θα δοκιμάσει. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να επικοινωνήστε μαζί του τις πρώτες δύο ημέρες. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά έτσι θα προσαρμοστεί πιο εύκολα, χωρίς να σκέφτεται ότι εσείς στενοχωριέστε. Δώστε του την ευκαιρία να επικοινωνήσει εκείνο μαζί σας για να σας πει πως περνάει.


Με την βοήθεια σας και την δική μας γνώση, εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά, είναι σίγουρο ότι θα έχει ένα ξεχωριστό, γεμάτο περιπέτεια και δράση καλοκαίρι.


Εμπειρίες και αναμνήσεις που θα το συντροφεύουν σε όλη του την ζωή!


Εγγραφές

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και ζήστε μια μοναδική περιπέτεια στην χώρα της ελευθερίας…

Εγγραφή
Τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης για τον Covid 19