ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η Freeland σας υποδέχεται όλο το χρόνο

Η Freeland δεν σας υποδέχεται μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να εξασκηθείτε ατομικά αλλά και ομαδικά, στις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά και να γνωρίσετε άλλες άγνωστες σε εσάς, πάντα με την καθοδήγηση των συνοδών - εκπαιδευτών του κέντρου.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία για δράση και περιπέτεια στη φύση, σχεδιάζοντας μαζί αυτό που αναζητάτε στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή κάθε δραστηριότητας.

Σε ένα πευκοδάσος 6.000 στρεμμάτων που βρίσκεται σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 400 μέτρων, απλώνεται το adventure camp Freeland, στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Καταλαμβάνει έκταση 50 στρεμμάτων και είναι περιφραγμένο, με πλούσια βλάστηση από πεύκα, ακακίες, ευκάλυπτους, δάφνες, κουμαριές κτλ. Μια λιλιπούτεια «χώρα» ελευθερίας, περιπέτειας και δράσης μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον και σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες να προσφέρουν χαρά, διασκέδαση, άθληση και ψυχαγωγία.

Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γευτούν, αλλά και οι μεγάλοι να χαλαρώσουν στο σιντριβάνι, πίνοντας το ρόφημα τους.

Έχοντας υπόψιν μας την σχολαστική ασφαλή διεξαγωγή των σχολικών σας εκδρομών, σας ενημερώνουμε για ένα πακέτο «Περιπέτειας - δράσης - ψυχαγωγίας».

Τα παιδιά στο χώρο του κατασκηνωτικού κέντρου, μπορούν να παίξουν και να συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πινγκ-πονγκ. Επίσης, μπορούν να απασχοληθούν στην οργανωμένη παιδική χαρά και να συμμετέχουν σε αγώνα beach volley. Μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα τοξοβολίας αλλά και να δοκιμαστούν στην τεχνητή πίστα αναρρίχησης τριών επιπέδων δυσκολίας.

Η επιτήρηση και η διεξαγωγή αγώνων αλλά και κάθε δραστηριότητας γίνεται από το προσωπικό της κατασκήνωσης (τα υλικά για τις υπαίθριες δραστηριότητες υπάρχουν στο χώρο).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο χώρο της τραπεζαρίας, επαγγελματία D.J. με πλούσιο πρόγραμμα για χορό, για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.

Για την υγιεινή διατροφή των επισκεπτών διαθέτουμε τραπεζαρία 400 ατόμων με σύγχρονο παρασκευαστήριο και τις αγνότερες πρώτες ύλες.

Η Freeland για εσάς έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό περιβάλλον, με ανθρώπινο δυναμικό που έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων αλλά και τον κατασκηνωτικό θεσμό. Γονείς πάνω από όλα, που προσδοκούν το καλύτερο για ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή μας, τα παιδιά μας.


Επικοινωνία

Περιμένουμε τη δική σας επικοινωνία για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Επικοινωνία
Τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης για τον Covid 19